Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 79 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Libuše Alterová, A Alterová |
Vydání: | Vydání 1. české |
ISBN: | 9788003002238 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 3. ledna 2024 11:26 |
Číslo položky: | 723463 |
10 kapitol:
1. Základní pojmy - stručné objasnění
2. Změny v potravinách při jejich zmrazování
3. Podmínky prodeje mrazených potravin
4. Výběr a použití mrazniček
5. Balení potravin
6. Zmrazování jednotlivých druhů potravin v domácnostech
7. Skladování mrazených výrobků v domácích mrazničkách
8. Rozmrazování mrazených potravin
9. Ekonomická stránka zmrazování potravin v domácnosti)
10. Recepty - jednoduše a příjemně
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem